Hoe kunnen wij
samenwerken?

Sophie Smeets

Als marketing consultant, freelancer of teamlid

Samenwerken verloopt heel flexibel. En spontaan. We komen er vanzelf uit hoe onze samenwerking het best verloopt.

Advies & consultancy

Wil je een frisse blik op de marketingstrategie of communicatiestromen? Heb je concrete plannen en maar weet je niet hoe te starten? Someone said neemt het graag onder de loep, geeft je advies en zet je ook op weg.

Freelance projecten

Ik spring vaak in als project manager of geef tijdelijke versterking aan nieuwe of bestaande teams. Ook waar al boordevol ideeën leven, zijn er vaak onvoldoende resources om ze concreet uit te werken. Met mijn hands-on mentaliteit maak ik van jouw projecten een succes!

Externe of interim marcom manager

Wil je een flexibele marketing communicatie manager, waar je voor korte of langere tijd op kan rekenen? Een ervaren marketeer die de marketingstrategie uittekent, plannen opstelt en campagnes realiseert? Iemand waarop je kan rekenen maar die je niet hoeft aan te werven?

En altijd met een hart voor jouw onderneming

Eender hoe ik werk, altijd sta ik liefst dicht bij je organisatie. Daarom werk ik ook wel eens graag ter plaatse in jouw bedrijf, zodat ik hoor wat er leeft, de cultuur inadem en het reilen en zeilen van je onderneming helemaal vat. Zo worden we een team!

Worden we een team?

someone said

say something

Let's meet!

Bel of mail me.
Ik kijk er alvast naar uit!